office@zoocenter-bg.com
Ветеринарна клиника ZOOCENTER СОЛУН

Ветеринарна клиника ZOOCENTER СОЛУН

Ветеринарна клиника ZOOCENTER СОЛУН

Ветеринарна клиника “Зооцентър Борово“ се намира в кв. Борово, на ул. Пирински проход 47г (вход откъм ул. Солун).

Клиниката ни разполага с клинична лаборатория, образна диагностика, хирургия, оборудвана с апарат за инхалационна анестезия, стационар, както и ветеринарна аптека, съдържаща всички необходими лечебни храни за диетата на Вашето куче или коте, хранителни добавки, противопаразитни пипети, каишки, таблетки и други ветеринарномедицински продукти. Имаме и специално обособена груминг част, където екипът ни от лекари се грижи за добрия външен вид на своите пациенти. Услугите, които се предлагат са подстригване, къпане, разресване и оформяне. 

Клиничната ни дейност е основно насочена към вътрешни болести, мекотъканна хирургия, инфекциозни болести, паразитология, дерматология, акушерство и гинекология, извършване на ваксинални схеми, клинични прегледи, стоматологични услуги, от които почистване на зъбен камък с ултразвук, вадене на задържани млечни и патологични зъби.

Лекарският ни екип е с разнородни, но взаимнодопълващи се интереси в областта на ветеринарната медицина. Като с цел да бъдем в крак с новостите ежегодно посещаваме семинари на различни ветеринарномедицински теми.

Нашата мисия е да създадем комфортна среда за Вашите домашни любимци, да отговорим пълноценно на всеки Ваш въпрос и професионално да разберем проблемите и нуждите на Вашия четириног приятел.

Заповядайте!

Работно време

пон: 9:00-21:00

вт: 9:00-21:00

ср: 9:00-21:00

чет: 9:00-21:00

пет: 9:00-21:00

съб: 9:00-21:00

нед: 9:00-21:00

Къде се намираме/контакти:

ул. „Солун“ 47Б, 1680 ж.к. Красно село - кв. Борово, София

Тел.: 0885010720