office@zoocenter-bg.com
Ветеринарна клиника ZOOCENTER СУХОДОЛ

Ветеринарна клиника ZOOCENTER СУХОДОЛ

Зоомагазин ZOOCENTER СУХОДОЛ

Ветеринарна клиника „Зооцентър - Суходол” е първата и най-голямата от веригата клиники „Зооцентър”, намира на ул.Суходолско езеро 5 (Околовръстен път на светофара за кв. Суходол) .Нашата мисия е да осигурим любяща грижа и професионално отношение за вашите домашни любимци в приятелска и безопасна среда. Тук в „Зооцентър” се грижим за всеки пациент, така както бихме се грижили за пълноправен член на нашето семейство.Наша основна цел е да осигурим превъзходно обслужване и персонално внимание към уникалните тревоги и нужди на нашите клиенти и пациенти. Клиника се помещава на два етажа. На ниво партер се разполага просторна чакалня с приемна и рецепция, две манипулационни, фризьорски салон и лаборатория.На ниво сутерен се намират операционна, предоперационна, кабинет за ехография, рентгенологичен кабинет, стационар за котки, кучета и екзотични животни.

Клиниката разполага с висококвалифицирани специалисти и изключително прецизна апаратура за диагностика, на едно място могат да бъдат извършени всички необходими изследвания, а резултатите получавате за минути.

Извършваме услуги в сферата на хирургия, ортопедия, образна диагностика, гастроентерология, дерматология, акушерство и гинекология, вътрешни болести, инфекциозни болести, паразитология, стоматология, видеоендоскопия, изкуствено осеменяване, лабораторни дейности, хематология, ендокринология, екзотични животни, профилактика, чипиране и издаване на документи.

Освен за здравето на домашните ви любимци, тук в „Зооцентър” се грижим и за външният им вид, т.к. разполагаме с най-съвременно оборудван Грууминг салон.

Благодарим ви за привилегията да се грижим за вашият любимец!


ZOOCENTER СУХОДОЛ

📍 гр. София, ул. Суходолско езеро 5

🕛 Всеки ден от 9:00 до 20:00 ч.

📞 088 699 5932

Къде се намираме/контакти:

ул. „Суходолско Езеро“ 5, София

Тел.: 0887442776