office@zoocenter-bg.com
Зоомагазин ZOOCENTER PARK CENTER SOFIA

Зоомагазин ZOOCENTER PARK CENTER SOFIA

Зоомагазин ZOOCENTER PARK CENTER SOFIA

Zoocenter „Парк център“ е един от големите зоомагазини на веригата Zoocenter.

При нас ще намерите голямо разнообразие от консервирани и гранулирани храни за кучета и котки, които са едни от най-качествените, предлагани на нашия пазар. С тях без никакво съмнение, ще можете да храните Вашия четириног приятел, за да се радва на перфектно здраве и дълъг живот. Асортиментът ни за животни от всякакво естество е разнообразен и ценово достъпен.

За кучетата и котките Ви ще намерите

- подходящи играчки, с които да се забавляват неуморно; всичко необходимо за тяхната хигиена (тоалетни, препарати, пелени и т.н); качествена козметика от всякакво естество

- парфюми, шампоани, балсами, козметика за устна, ушна и очна хигиена; вкусни лакомства, които може да давате за заслужена награда или като десерт; купички за храна и вода, както и голям избор от поводи, нашийници, надгръдници за всяка възраст и големина.

Всичко необходимо ще намерите и за по-дребните Ви любимци – клетки, пълноценна храна, гризинки, сено, постеля.

Ако сте любители на акваристиката или тераристика, тук е подходящото място за вас.

Ще бъдете консултирани професионално и ще намерите всичко, от което имате нужда, за да обзаведете Вашия аквариум или терариум. Но нека не изключваме и пернатите ни приятели – за всеки вид птичка (малка или голяма) има цялата гама храни, аксесоари, лакомства, подходящи за отглеждането им.

Ние сме сплотен екип, за когото професията е призвание, затова ние с удоволствие ще Ви посрещнем и ще се постараем да бъдете удовлетворени от обслужването ни. Най- доброто за Вашите любимци е наша най-главна цел!

Заповядайте!

Работно време

пон: 10:00-22:00

вт: 10:00-22:00

ср: 10:00-22:00

чет: 10:00-22:00

пет: 10:00-22:00

съб: 10:00-22:00

нед: 10:00-22:00

Къде се намираме/контакти:

бул. „Арсеналски“ 2, София

Тел.: 0876458068