office@zoocenter-bg.com
Търся / Предлагам куче, котка

Търся/предлагам домашен любимец

Търся домашен любимец!

Ние от ZOO CENTER, знаем понякога колко трудно може да е това. Ние сме едни от малкото вериги, които продава животни и всекидневно предлагаме най-голямото разнообразие на пазара. Всяко едно животно при нас е преминало ветеринарно-медицински преглед успешно и след това е изложено за продажба. В нашите магазини стриктно се спазват всички законови изисквания за отглеждането. За повече информация за видовете животни, които предлагаме в обектите вижте ТУК.  Търсите точната рибка, хамстерче или някое друго животинче? Използвайте формата за контакт и опишете подробно, какво животно търсите и как бихте желали да се свържем с Вас. Повечето ни обекти имат Viber, което прави контактът с Вас още по-лесен! „Търся домашен любимец“ вече е лесно!

За развъдници

Изкупуваме кучета, котки и други домашни любимци от различни развъдници. Моля, попълнете формата по-долу, като ни дадете възможно  най-много информация за Вас и Вашето котило и цена. 

Контакт форма

Моля, ползвайте формата за контакт „Търся/предлагам домашен любимец“ и опишете подробно, какво животно търсите или предлагате.

Предварително Ви благодарим за доверието!