office@zoocenter-bg.com

Нашият екип

Запознайте се с нас!

Повече от 20 години екип специалисти, ветеринарни лекари, кинолози, фелинолози, акваристи, орнитолози, тераристи и дресьори, ежедневно се грижим за Вашия домашен любимец. Знаем, че той е част от семейството и дома!

ZOO CENTER .. по-добрият зоомагазин!

"Над 90 души - супервайзъри, касиери и продавач-консултанти се грижим за Вашия комфорт и този на вашия четириног приятел. За нас отделеното време за всеки един клиент е безценно, защото знаем че личното отношение гарантира отлично обслужване. Постоянно опознаваме пазара и индивидуално колсултираме всеки клиент с най-качествените, най-достъпните и най-точните продукти за него. Изчерпателно обясняваме, даваме препоръки относно отглеждането, храненето и здравето на животните. Всеки един ден в зоомагазина, за нас е неповторим, като спокойно можем да кажем, че нашата работа е най-добрата!"

"Ние сме персонал от почти 30 ветеринарни лекари, специализирали се в Лесотехнически университет (София) и в Тракийски Уноверситет (Стара Загора). Всеки един от нас има различни интереси в медицината, което ни прави толкова уникални и покриващи всички видове животни. Ежемесечно участваме в различни лекции и курсове, които ни помагат да се в крак с най-големите новости в медицината. За нас дълголетието на Вашия домашен любимец е най-голямата мечта!"


"Нашия екип се грижи за комфорта на всеки един гост в хотела. Най-важната и забавна част от работата ни е разходката с кучетата. Правим им разходки всеки ден по два пъти, а при специални гости дори и повече. Забавляваме кучетата в кучешкия кът с играчки, а с котките работим индивидуално в техните стаи. Обожаваме, когато ни гостуват големи папагали, защото с тях е винаги истинска веселба!"  

"Вече над 20 години внасяме качествени, удобни и достъпни аксесоари за Вашите домашни любимци, а над 10 години дистрибутираме същите тези продукти. Хилядите доволни клиенти и търговци са това, което ни кара да продължаваме своята работа и да даваме 100% от себе си!"

"Имаме опит в онлайн пространството от над 10 години и ежедневно надстрояваме своите знания. За нас индивидуалния подход към всеки клиент е най-важен. С над 10 000 артикула, разпределени в различни категории, изчерпателни описания, безплатни консултации по телефона, смятаме че сме едни от най-добите на пазара. Хилядите приети поръчки доказват, че не е нужно да ставате от компютъра, за да получите най-доброто за Вашия домашен любимец!"