office@zoocenter-bg.com

Марките, които представляваме в България

По-долу може да разгледате фирмите, които представляваме в България и да ги откриете в нашите магазини или онлайн на ZOOCENTER.bg

Tundra - Германия

TUNDRA PET FOODS се грижи за здравето на вашия домашен любимец с висококачествени храни за кучета и котки, които са БЕЗ зърно, БЕЗ добавена захар, БЕЗ химически консерванти, Без синтетични оцветители, БЕЗ аромати, БЕЗ тестване върху животни, БЕЗ животинско и костно брашно. Тяхното мото е "Вълкът и котката са ловци, а тундрата идеалната плячка"

1

Josera - Германия

С JOSERA можете да сте сигурни: Като германски специалист за първокласна храна за домашни любимци, те разполагат с над 80 години експертен опит. Здравето на Вашия домашен любимец, страхотният вкус, отличната смилаемост и съвместимост са с най-висок приоритет в тяхните супер премиум храни за кучета и котки. Мотото им е "Храна за домашни любимци със страст."

2

MAC's - Германия

Здравето и благополучието на вашия четириног приятел от раждането до дълбока старост е това, което движи Mac's. Естествените пълноценни храни, рецептите без зърнени храни, суровините с хранителен клас и щадящите производствени процеси са особено важни за тях и гарантират високо ниво на усвояване.

3

Hofgut Eifel Land - Германия

Най-високото качество и устойчивост са отличителните белези на храната за кучета Eifel Land. Марката използва само най-добрите съставки: прясно месо, зеленчуци и билки с най-добро качество на храната от местни фермери. Мотото им е "Да знаем точно откъде идват нашите съставки и как се отглеждат животните е много важно за нас при производството на нашите продукти.".

4

Flamingo - Белгия

С тяхните аксесоари и лакомства Flamingo добавят златна нотка към всяко преживяване с Вашия домашен любимец. За уникалната връзка стопанин - домашен любимец, която продължава цял живот. Тяхното мото е "Ние се грижим за твоя домашен любимец!"

5

DUVO+ - Белгия

DuvoPlus предлага широка гама от иновативни и игриви продукти за домашни любимци, които укрепват връзката между тях и техните стопани, като зачитат естественото им поведение. Мотото им е "Заедно пишем историите на домашните любимци!"

6

Manitoba - Италия

MANITOBA - десетилетия опит, натрупан от италиански специалисти в производството на храни за птици и гризачи, които полагат особено внимание и професионализъм при избора на зърнени култури, семена, билки, плодове и зеленчуци; пунктуалност през целия производствен процес - от суровините до опаковката; непрекъснатото търсене и изследване на нови компоненти и постоянно обогатяване на формулите.

7

My family - Италия

My Family – основана през 2010г. в Италия е вдъхновена от желанието завинаги да трансформира обикновения облик на идентификационните медальони за домашни любимци в майсторски ръчно изработени медальони с над 400 дизайна, изпълнени с елегантност, оригиналност и индивидуален дух. My family дава възможност за бързо гравиране, благодарение на техните Tehla машини, които гравират всеки медальон за по малко от 2 минути!

8

Europet Bernina International - EBI - Нидерландия

Използването на качествени и здрави материали са стандартни изисквания за EBI. Това, което прави EBI уникален производител е функционалността и иновацията. Те черпят своето вдъхновение отвсякъде и създават нови и отличителни продукти. Техни подбрандове са Aqua Della, D&D Home, EBI, Bite Me, Coockoo, Petit, Noir и Terra Della.

9

KONG - САЩ

KONG прави иновации от 1976 г., за да обогати живота на домашните любимци с най-висококачествени играчки, поводи и лакомства. Продуктовата линия KONG осигурява умствена и физическа стимулация чрез поощряване в играта, правилни навици за дъвчене и контролирано хранене, за да се гарантира, че домашните любимци са най-щастливи и здрави през всеки етап от живота си.


10

Num’axes - Франция

Num’axes e двайсет годишна френска компания, която произвежда и разработва високо технологични аксесоари за домашни любимци като електронни обучители, противолаещи устройства, GPS тракери, камери за домашни любимци и др. Компанията е член и продуктите и са одобрени от ECMA The Electronic Collar Manufacturers Association™

11

PUUR Witte Molen - Холандия

Witte molen – основана в Нидерлания през далечната 1740г. Здравословното и отговорно хранене е важно за всички – както за нас, така и за животни, които обичаме, затова опитните експерти от Witte Molen полагат извънредни усилия, за да подобрят живота на любимците и техните собственици, като произвеждат и предлагат на пазара здравословни висококачествени храни и лакомства за птици и дребни бозайници.

12

LEOPET - Италия

Leopet® предоставя висококачествени стоки за домашни любимци повече от десет години. Техния дългогодишен опит и любовта им към котките и кучетата блестят в тяхната обширна гама от продукти, като непрекъснато разработват новаторски идеи и подобряват света на стоките за домашни любимци. Те ще осигурят на Вашия домашен любимец комфортен, цветен и приятен живот.

13

AMIPLAY - Полша

Продуктите на amiplay са изцяло проектирани и произведени в Полша. Производството се ръководи от екип специалисти в текстилната индустрия. Дизайнерският екип създава десетки нови продукти годишно - поводи, нашийници, нагръдници, дрешки, легла и много други.

14

Antos - Нидерландия

Antos предлага високо качествени лакомства, снаксове и др. за вашите домашни любимци. Нидерландската компания Antos произвежда изключително здравословни и полезни бисквитки, солети и средства за гризане и поддържане на зъбната хигиена продукти, предназначени за кучета и котки.

15

ABC SPORT KLIN - Германия

ABC Sport Klin непрекъснато разработват своите висококачествени специализирани продукти за кучета в областта на обучението, спортовете и служебна дейност, които се изпробват от опитни треньори и фигуранти, защото „качеството проличава най-добре в практиката “. Обширната гама от продукти и майсторската ръчна изработка в Германия са резултат от дългогодишен пряк опит в спортовете с кучета.

16

SAVANNAH - Франция

SAVANNAH (Reptiles Planet) е широка гама от френски продукти за тераристика с високо качество, невероятен дизайн, иновативност и екзотична атмосфера, на която може да се наслаждавате у дома.

17

HVT - Германия

HVT е един от основните немски лидери в производството на постелки за гризачи. Всяка година те извличат най-доброто от над сто хиляди тона отбрана битова и необработена отпадна дървесина, чак до последното влакно: от дървесни стърготини и талаш; от мека дървесина до високоефективни пелети.

18

BAVARO - Германия

Bavaro - храна за кучета БЕЗ соеви продукти и захар; БЕЗ генетично модифицирани суровини; Сушенето е единственият метод за консервиране; Естествен вкус, БЕЗ изкуствени добавки. Качество от Бавария!

19

20