office@zoocenter-bg.com

Зоомагазин ZOO CENTER HIT МЛАДОСТ

Зоомагазин ZOO CENTER HIT Младост

Един от най-големите зоомагазини във веригата. При нас ще намерите най-голямото разнообразие от храни и аксесоари за кучета, котки, птици, зайци, гризачи, акваристика(морска и сладководна) и тераристика. Работим със световни производители на сухи храни за кучета и котки като Royal Canin, Josera, Hill’s, Tundra, Purina и др. Мокрите храни са наша запазена марка. От консервите на Mac’s, Gran Carno, Nuevo до Pedigree/Whiskas и Piper.  Водещите лидери на пазара за гризачи, зайци и птици – Versele Laga, PUUR, Padovan и Nestor са при нас!  В ZOO CENTER HIT Младост ще намерите всичко за домашния си любимец!

Професионални консултации

Мечтали ли сте някога да срещнете правилния човек, който да Ви разкаже за доброто и лошото при отглеждането на куче или котка? При нас това е ежедневие! Ние сме тук точно за това. Обясняваме за здравословното хранене, правилните аксесоари, грижата и играчките, разбира се! За нас обслужването и консултацията, не е само работа. Когато клиентите си тръгват щастливи от нашия обект, това ни стимулира да вървим напред и нагоре!

Работа с влечуги в ZOO CENTER HIT Младост

Много хора мислят, че влечугите са само за гледане. Ние ще Ви покажем, че те могат да бъдат толкова сладки и гушливи, колкото и някое кученце или котенце. Могат да изглеждат здрави и жилави, но те са много крехки създания, при които една грешка може да е фатална. Имаме налични месоядни, насекомоядни и растителноядни влечуги. Нашите консултанти могат да Ви разкажат за всеки вид на място в обекта.

Специално за Вас:

  • Приемаме поръчки за аквариуми и терариуми с Ваши размери.
  • Гравираме медальони на място с Ваш текст.
  • Ветеринарна клиника ZOO CENTER HIT Младост има 2 входа: единия е през магазина, а другия е от страната на паркинга.
  • Позволено е влизането с домашни любимци. Ние сме pet friendly магазин, в който спокойно може да се отбиете за малка почерпка или за пълна екипировка.
  • Пробата е важна! Винаги предлагаме на нашите клиенти да пробват каишката, нагръдника или пък дрешката на своя домашен любимец. Така избора Ви е по-правилен и бърз.
  • Количеството е важно, затова предлагаме при големи поръчки на чували, обемни стоки и/или чупливи, да Ви поръчаме доставка до Вашата врата!
  • Храна на грамаж. Изберете, покажете желания си избор на наш продавач-консултант и той ще Ви премери желаното количество храна. Предлагаме насипно храни за кучета, котки, птици и гризачи.

 

📍 гр. София, бул. Александър Малинов 75

🚇Ⓜ️ Метростанция „Академик Александр Теодоров-Балан“

🕛 Всеки ден от 10:00 до 21:00 ч.

📞 +359 87 672 1958

📧 zoocentermladost@abv.bg