office@zoocenter-bg.com

Зоомагазин ZOOCENTER Солун

Зоомагазин ZOO CENTER Солун

Zoocenter Борово се намира в кв. Борово на ул. Пирински проход 47г (вход откъм ул. Солун).  Зоомагазинът е най-малкият от веригата, но въпреки това тук ще намерите всичко необходимо за Вашите любимци. Предлагаме висок клас консервирана и гранулирана храна за кучета и котки; пълноценна храна за гризачи, рибки, птици; аксесоари за всички наши четириноги приятели – качествена козметика; играчки, подходящи за всякаква възраст и порода за Вашето куче или коте; изключително вкусни лакомства, на които нито един любимец не би могъл да устои, подходящи както за наградка за неговото обучение, така и за заслужен десерт. Всичко това е само част от асортимента на нашия уютен магазин. Работим с известни марки като: Mac’s, Royal Canin, Josera, Hill’s, Tundra, Carno, Whiskas и др. При нас ще намерите също и всичко необходимо за Вашия любимец и най-добрата ветеринаро-медицинска помощ, защото споделяме един вход с ветеринарна клиника ZOO CENTER Солун!

Персонал

Ние ще посрещнем и изпратим Вас и Вашия другар с усмивка, ще отговорим на всеки Ваш въпрос и ще се постараем да бъдем максимално полезни в избора Ви. Ако нямаме наличен артикул, който Вие желаете, ще направим всичко необходимо, за да поправим това и да бъдете удовлетворени от нас. За нас е удоволствие да помагаме и да обслужваме нашите клиенти!

Специално за Вас:

  • Гравираме медальони на място с Ваш текст.
  • Споделяме един вход с ветеринарна клиника ZOO CENTER Солун, което прави посещението Ви в обекта максимално полезно
  • Позволено е влизането с домашни любимци. Ние сме pet friendly магазин, в който спокойно може да се отбиете за малка почерпка или за пълна екипировка.
  • Пробата е важна! Винаги предлагаме на нашите клиенти да пробват каишката, нагръдника или пък дрешката на своя домашен любимец. Така избора Ви е по-правилен и бърз.
  • Количеството е важно, затова предлагаме при големи поръчки на чували, обемни стоки и/или чупливи, да Ви поръчаме доставка до Вашата врата!
  • Храна на грамаж. Изберете, покажете желания си избор на наш продавач-консултант и той ще Ви премери желаното количество храна. Предлагаме насипно храни за кучета, котки, птици и гризачи.

📍 гр. София, ул. Пирински проход 47Г

🕛 Всеки ден от 9:00 до 21:00 ч.

📞 088 501 0720

📧 zoocenter_solun@abv.bg