office@zoocenter-bg.com

Зоомагазин ZOO CENTER Суходол

Зоомагазин ZOOCENTER Суходол

 „ZOO CENTER Суходол“ е вторият магазин от веригата зоомагазини и ветеринарни клиники „ZOO CENTER“. В него ще откриете богато разнообразие от храни и аксесоари за Вашия домашен любимец. Висококвалифициран екип от консултанти, обичащи животните и всичко свързано с тях, ще Ви помогне да изберете най-доброто за домашния Ви любимец.

Нашата цел

Наша цел е да осигурим професионално обслужване и внимание на всеки наш клиент. Нашия избор от стоки покрива всички категории домашни любимци. Разнообразен и достатъчен, за да задоволи и най-капризния косматко! ZOO CENTER Суходол разполага с налични животни за продажба. Влечуги като змия, Гекон, Хамелеон, Воден дракон и/или Игуана са почти постовнно налични. В нашия сектор „птици и гризачи“  ще откриете дребни животни като мишки, хамстер, дегу, джербили, морски свинчета, плъхчета, чинчили, таралеж, пор и/или зайчета. В сектора „Акваристика“ може да разгледате сладководни декоративни рибки като гупи, хелер, плата, сомчета и др. Птиците, които поддържаме са Кралско Жако, Корели, Вълнисти папагали, Финки, Александър и/или Розела. В случай, че не виждате търсеният от Вас домашен любимец, тогава не се чудете, а звъннете на телефона за обекта и ще направим поръчка!

Нашите храни и аксесоари

Храните за кучета и котки на Pro Plan, Tundra, Mac’s, Royal Canin и Hill’s са само малка част от нашите предложения. Огромния избор от консервирани храни за домашни любимци ще откриете на втория етаж. Там също така може да разгледате аксеасоарите за птици и дребни животни, секцията ни за спортна дресура, играчките, поводите и др. Заповядайте!

Специално за Вас:

  • Приемаме поръчки за аквариуми и терариуми с Ваши размери.
  • Гравираме медальони на място с Ваш текст.
  • Ние споделяме един вход с Ветеринарна клиника ZOO CENTER Суходол за по-лесно и удобно обслужване.
  • Позволено е влизането с домашни любимци. Ние сме pet friendly магазин, в който спокойно може да се отбиете за малка почерпка или за пълна екипировка.
  • Пробата е важна! Винаги предлагаме на нашите клиенти да пробват каишката, нагръдника или пък дрешката на своя домашен любимец. Така избора Ви е по-правилен и бърз.
  • Количеството е важно, затова предлагаме при големи поръчки на чували, обемни стоки и/или чупливи, да Ви поръчаме доставка до Вашата врата!
  • Храна на грамаж. Изберете, покажете желания си избор на наш продавач-консултант и той ще Ви премери желаното количество храна. Предлагаме насипно храни за кучета, котки, птици и гризачи.

 

📍 гр. София, ул. Суходолско езеро 5

🕛 Всеки ден от 9:00 до 20:00 ч.

📞 088 699 5932

📧 zoocenter_suhodol@abv.bg